Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

Zvicra në miniaturë

 

DSCN3325

 

Sot kalova një ditë të bukur, jo shumë larg kufiti italian në Zvicër pratikisht në qytetin Melide në kufi me Luganon ndodhet një park shumë i këndshëm argëtues si për fëmij dhe të rritur. Zvicra në miniatur që tashme prej 50 vjetësh kënaq çdo moshë me Zvicrën në formatin e reduktuar. E gjithë Zvicra në një. Kisha, pallate, muze, aeroporte, hekurudha, liqene dhe çdo bukuri tjetër që ka ajo. Nëse ndodheni rreth kësaj zonë jua këshillojë, do kënaqeni jo vetëm duke bëre foto 😛 por dhe lezuar një pjes të mirë të historis për çdo arkitekturë të ngritur.

I hapur pratikishtë çdo dite ndodhet në adresën e mëposhtme:

Swissminiatur SA
6815 Melide
Svizzera

çmimi 19CHF franga zviceriane për të rriturit, fëmijët e moshës 0 deri në 5 vjeç  falas dhe nga 6-15  çmimi ështe 8CHF  franga zviceriane

 Po ju lëj me fotot për të shijuar vetëm një cop te saj.

Shihemi në horizonte të reja 🙂