Search
E enjte 21 Shtator 2017
  • :
  • :

Sot gatuan Suzana

10965392_999397573417208_854271801_n

Liker me Kumkuat

Për  1 kg kumkuat  duhen:

750 ml. konjak

700 gr. sheqer ose 1 kg.

dy gota ujë

Presim kumkuatin në dy ose tre prerje dhe i hedhim në një vazo qelqi. I shtojmë  konjakun siper dhe i vëm kapakun po nuk e mbyllim fortë se duhet të marrë pak ajër. E  vendosim në një vënd të freskët dhe ërresirë për 3 javë,  pas 3 javësh i hedhim sherbetin dhe e lëmë dhe një tjetër javë.  E kullojmë me një napë të pastër.