Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

Menu vegjetariane

vegetariani

 

Dhe që ju vegjetarianët mos më akuzoni që ju lë mbas dore këtu po ju jap disa ide për menun tuaj për festat.  Pjata të thjeshta dhe me shumë shije.

 

Antipasta:

Pjatat e para:

 

Pjatanca:

 

Ëmbëlsirat  mund ti shikoni të gjitha te kategoria përkatëse për të përzgjedhur atë që është më ideale për ju.

Gëzuar!

 

 

 

Vlersoni Receten
1
2
3
4
5
Vlerso
     
Anullo

Vlersoni Receten

Vleresimi Mesatar:  
 0 Vleresime