Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

#jetodashuroushqehu

Jeto Dashuro Ushqehu

Në fund të fundit pavarsishte asaj që mendojmë se është e duhura, e pavarsishtë se vitet, rrethanat dhe njerzit që na rrethojnë kan ndikuar të bëjm diçka ndryshe nga ajo që duam vërtet…. nga ajo që na rri brënda në fundë të zemrës por e dim që do vi ajo ditë dhe do ta realizojme. Ja pra ajo që unë kam dashur gjithmon të bëja në jetën time, pavarsishtë se të gjitha  ato që kam bërë skan pasur asnjë lidhje, në fund të zemrës sime ka qën një list me tre gjëra që më në fund i vura shigjetën jeshile

të udhëtoja botën

të kisha kohë mjaftueshëm për të lexuar

të shkruaja

……………dhe mbasi këtë të fundit e realizova me hapjen e blogut është koha tju prezantoj librin tim. Se mendoja në atë kohë që pikërishtë libri im i parë do ishte një libër me receta.  “Krijesa” ime e re është një udhëtim gastronomik i viseve të largëta dhe të afërta. I aromës së shtëpis time dhe horizonteve të reja që unë shkel. Është i krijuar me dashuri për tju bërë të kuptoni se sa shumë dashuri kam unë për ushqimin dhe çdo gjë që e rrethon.  Është jeta ime e përditshme e fotografuar dhe shkruar me zemër. Në çdo faqe të tij do gjeni një pjes timen.

Mënyrat për ta pasur ‪#‎jetodashuroushqehu‬ në dorën tuaj.
1 – Në të gjithë pikat e shitjes të Librarisë Adrion.
–Tek ETC
— Rinas
–Qëndër, tek Opera
2 – Pranë Qëndrës “Olympia Shopping Center” kati 3
3 – Ose më shkruani në inbox në faqen time të facebooku-t   ose email info@addasall.com për t’ju ardhur drejtë në shtëpin tuaj.

Faleminderit nëse do e keni në kuzhinën tuaj dhe ju, Ada!