Search
E enjte 21 Shtator 2017
  • :
  • :

Wine berries

IMG_6560

Një kokteilë i shpejtë në bazë alkoli.Titulli është i venë nga unë pasi më kujton ngjyrën e manaferrave te kuqe.

Perberesit 0

 

fruta pylli(mjedra,boronic e kuqe,manaferra)

akull

verë e bardhë e thatë

Pergatitja

 

 

Kaloni në mikser frytat e pyllit derisa ti bëni pure.Shtonji në një gotë akullin,shtoni pure nga frytat e pyllit dhe pastaj verë të bardhë të thatë

Shërbejeni menjëherë

 

IMG_6569

Ju bëftë mirë 🙂