Search
E enjte 21 Shtator 2017
  • :
  • :

tag:, ,

IMG_3429

Çdo kohë ujin e saj – Ujë i aromatizuar Detoks

Po vjen vjeshta dhe si çdo ushqim që duhet ta ndërrojmë gradualishtë në tavolinë, mendojë që dhe ujin tonë të aromantizuar...

IMG_9776

Uji i aromantizuar detoks me luleshtrydhe

Siç jua kam shpjegur dhe në postimi e ujit detoks sot po sjell një tjetër variant të tij. Për 1 lt. duhet 5-6 luleshtrydhe 1 limon...

IMG_7092

Uji detoks

  Është koha që të  trasformojmë ujin e thjeshtë të shishes tonë të  dashur në “must have-in” e  kësaj...