Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, ,

IMG_9729

Ti je një Luledielli

  Luledielli lëshon dritë, e ndjek dritën hap pas hapi dhe var kokën kur ajo largohet për tu riçelur përsëri kur drita...