Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, ,

IMG_4308

Singapori

Bashkë u ndamë  nga qyteti i Melakës  për të vazhduar udhëtimin drejt Singaporit, qytetit të luanëve (dhe pse në të vërtet...