Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, ,

juice

Kura detoks

Ashtu siç e dini këto ditë bëra kurën detoks për të pastruar trupin nga toksinat dhe ushqimet dimërore. Në të vërtet kura detoks...

giusta alimentazione

Regjimi im ushqimor

  Ështe një postim që gjithmon kam dashur ta bëj por ajo që më shtyu më shumë ishte një shoqe e cila më tha pse nuk shkruan...