Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:

17632437_1136743956448643_1598082115650039181_o

Bukë, Kripë, Zemër dhe zemra e madhe e Stelës për vendlindjen

Stelën e kam njohur rastësishte tek blinte librin tim online dhe merreshim vesh për detajet e dërges. Adresa që më dha më kurjozoi...

13116484_1025250917569555_1467857339110684647_o

Honeybee Albania

Irxhana është  një kimiste e re me pasionin për natyrën, të shëndetshmen dhe çdo gjë bio e naturale që na rrethon. Nga duart e...

IMG_0777

Të promovojmë talentet tona- Produkte natyrale “handmade” nga Denisa

Me Denisën dhe produktet e saj të bëra me dorë u njoha fare rastësishtë, një ndjekse e imja  prej disa disa kohësh dhe duke ditur...