Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, ,

cinnamon-healthiest-spices-planet

Përdorimi i shkopit të kanellës në gatime të ndryshme.

Kanella ka një aromë e cila  është e preferueshme  në  ushime  më shumë si ëmbëlsirat, por jo vetem. Ndaj  unë  sot do u...

c700x420

Sushi, jo thjesht një ushqim!

  Sushi është më shumë se thjesht një ushqim, është një botë ku shija ndërthuret me ngjyrat, formën duke krijuar një art...

detox2

Detoksi im

  Ashtu siç jua premtova detoksin këtë rradhë do e mbajmë për 10 ditë, dhe jeni të ftuara të gjitha dhe ju që nuk jua merr...

IMG_4272

Për festa falni dashuri…jo dhurata komerçale

Këto janë festat që na lejonë të shprehim të gjithë mirnjohjen tonë, dashurinë dhe ti tregojm personave që duam sa vlerë kan ata...

IMG_3552

Bukë të thekërisura për supë dhe sallata

  Një supë e mirë ose një sallatë e mirë nuk do të imagjinohej pa këto kubikë të vegjël kërc. Të aromantizuara me shije...

fenugreek

Fenugrek

Nga latinishtja (Trigonella Foenum) Fenugrek është një barishte që rritet zakonisht në rajonin e Mesdheut. Ndërsa farat dhe...

Chlorella-Alga-Polvere-Biologica

Alga Klorela

  Klorela (Chlorella pyrenoidosa )është një lloj alge që rritet në ujëra të ëmbla. Është zbuluar se Klorela e...

stevia

Stevia

Stevia është një nga bimët më të shëndetshme në tokë.Ajo çfarë bën gjethja e Stevias për trupin dhe lëkurën...

Meli

Meli (Panicum miliaceum L.) është një bimë barishtore vjetore që i përket familjes Poaceae (ose Gramineae). Pjesë e grupit të...