Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, ,

12507095_954532471308067_3232472347421024_n

Maskë skrub me qumësht gomarice dhe miell orizi

Qumshti i gomaricës është njohur për vetit e tij kundra rrudh. Mbretëreshat e lashtësis u lanin në vaska me qumësht të tillë. I...