Search
E premte 20 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:,

04bb95d2c062725eada26aaec77c8733

La femme qui aimait beaucoup – 6

  Një detaji që i kisha kushtuar rëndësi, ishte dhe muzika e përzgjedhur. E di ti, sa merak e kam këtë pjesë unë. Tani që e...

17264356_1857214007885130_2563953810973546877_n

La femme qui aimait beaucoup – 5

Më ndodh gjithmonë që kur shkruaj, të më duket sikur shkruan dikush tjetër, jo unë vetë. Nuk e di, hyn një shpirt tjetër, i...

17202920_1856799284593269_7754008223338462818_n

La femme qui aimait beaucoup – 4

Ajo nuk kishte frikë më nga asgjë, kishte filluar ta donte veten e saj, kishte filluar ta donte trupin e saj, me ato çfarë kishte dhe...