Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, , ,

IMG_4502

Çikore e kuqe në furrë

  Një recete detoks kjo që po sjell sot. Nëse e gjeni këtë lloj çikore në treg mos e lini pa provuar këtë recetë. Mund ta...

detox2

Detoksi im

  Ashtu siç jua premtova detoksin këtë rradhë do e mbajmë për 10 ditë, dhe jeni të ftuara të gjitha dhe ju që nuk jua merr...

juice

Kura detoks

Ashtu siç e dini këto ditë bëra kurën detoks për të pastruar trupin nga toksinat dhe ushqimet dimërore. Në të vërtet kura detoks...