Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, , ,

IMG_4738

Abu Dhabi- Dubai

Etapa e fundit e udhëtim veror u mbyllë në Emiratet arabe pratikishtë në Abu Dhabi dhe Dubai. Në Dubai pata qën para shumë vitesh...