Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, , ,

IMG_4272

Për festa falni dashuri…jo dhurata komerçale

Këto janë festat që na lejonë të shprehim të gjithë mirnjohjen tonë, dashurinë dhe ti tregojm personave që duam sa vlerë kan ata...