Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

tag:, , , ,

IMG_5163

Bakllava me arrë kokosi

  Kjo ështe receta e mamit tim e cila pati shumë sukses kur  jua postova në facebook. Por dhe sa herë e përgatis për të...

IMG_4724

Bakllava Turke

Bakllavaja ëmbëlsira  e fundë vitit për Shqiptaret.Kjo është receta e mamas time që këtë periudh kohe përgatit për gjithë...