Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

Songs of Willow Frost – Jamie Ford

IMG_0417

Sot dua t’ju flas për këtë librin që ka hyrë në listën e librave më të mirë që kam lexuar kohët e fundit. Mua më pëlqen shumë stili i shkrimtarëve amerikan dhe Jamie Ford ka një stile të veçantë. Është libri i parë  që lexojë nga ky autor dhe më bëri shumë për vete. E di që në shqip nuk është dhe më vjen keq që ju fus xixat në këtë mënyrë 🙁  por duhet ta gjeni dhe ta lexoni patjetër në një tjetër gjuhë që ju dini. Me titullin origjinal Songs of Willow Frost tregon historin  e dy shpirtrave që takohen edhe pse gjat rrugës kan humbur. Një nënë dhe një djalë që gjënden pas disa vitesh ndarje. Ngjarja zhvillohet në lagjen kineze të Seattle, një libër himn kushtuar dashuris në të gjitha format e saj. Pavarsisht braktisjes, vetmis, keqtrajtimeve, një dashuri që mposhtë dhe urrejtjen. Dashuria më e pastër asaj të një nëne ndaj të birit dhe anasjelltas.

Ndiqni videon të krijoni një ide.