Search
E enjte 21 Shtator 2017
  • :
  • :

Singapori

IMG_4241

Bashkë u ndamë  nga qyteti i Melakës  për të vazhduar udhëtimin drejt Singaporit, qytetit të luanëve (dhe pse në të vërtet duhet të ishte i tigrave por kjo është një tjetër histori) dhe siç e patë nga fotot e instagramit ose facebook-ut është një mrekulli e vertet. Pallatet shumëkatëshe, plot drita me qiellgërvishtëset e larta të linin pa fjalë. Në Singapor duhet të jesh  për ta kuptuar magjinë e tijë.

Niveli i jetesës është shumë i lartë dhe ashtu siç çdo gjë në Singaporë u krijonte me superlativa. Tepër i shtrenjtë por me një ushqim të mrekullueshëm tët gjitha kulturave. Për ta parë plotësishtë mjaftonte një xhiro me autobuzin e turistave dhe një natën me barkat tipike të vendit përgjatë lumit-kanal. Shumica e aktiviteteve  rrinin hapur deri në orët e para të mëngjesit dhe nëse vuaje nga pagjumësia kishe ku të kaloje kohën.

Sdo ju zgjatem më shumë rreth tij pasi fotot flasin vetë ndaj shijojini.

 

Shihemi në horizonte të reja 🙂