Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

Shtëpia e Zhuljetës,Verona

Kush ka lexuar Shekspirin dhe veprën e tijë më romantike e nuk ka ëndërruar të jet në atë ambjentë ku Zhuljeta ëndërronte dashurin e sajë.Ate dashuri qe vetëm nëpër libra e gjejmë,kur sakrifikohesh për hirë të një puthje dhe një përqafimi…..

Ajo dashuri që nuk është më dhe ngelet vetëm nëpër faqet e zverdhura të një libri,nëpër muret e një shtëpie,nëpër ëndrrat tona….

 

 

 

 

 

“Let me know if in these photo your privacy is breached”