Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

Santorini, qyteti magjik…

Oia fshati mei bukur ne Santorini.

Oia fshati me i bukur ne Santorini.

 

 

Më në fund gjeta pak kohë t’ju shkruaj për udhëtimin tim të fundit. Santorini është një nga ato vendë që sado ta përshkruash bukur me fjalë dhe ta tregosh bukurin e tij me foto, magjin sdo ta kuptoni kurrë derisa të gjëndeni vet atje. Ja këtë përjetova, Magjin. Qyteti i bardhë që jo më kot e quajnë vendi më romantik në botë për perëndimet e tij spektakolare por dhe për agimet që fatkeqesisht nuk i pash dot.  Këtu sdo ju flas shumë, po ju vë galerin e fotove me një përshkrim përkatës dhe në postimit tjetër të guidës rreth tijë do ju tregoj më gjatë rreth kulturës, gastronomis dhe vëndeve që duhet ti vizitoni patjeter kur të jeni atje. Fotot jan bërë me iphone ndaj në webfaqe sdalin me cilësin e duhur.

Shijoni magjin….

Shihemi në horizonte të reja… 🙂