Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

Guida e Kuala Lumpurit

Nëse ndonjëher ju bie rasti të vizitoni këtë qytet dhe papritur ndesheni me blogun tim këtu po ju shkruaj një mini guid të vëndeve që nuk duhet ti humbni në Kuala Lumpur. 

Për të vizituar :

Kullat Petronas

Kullën e Kuala Lumpurit

Parku e shpendeve Bird Park e nëse keni kohë dhe atë të luleve dhe kafshëve

Batu Caves 

Marketin Littel India

Petaling Street 

Dhe për ju qe keni stomak të forte Chow Kit

Mos lini pa vizituar qëndrën tregtare Pavilion 

Central Market

Tempullin Hindu

Për të ngrën pa dyshim te Food Republic në katin nëntoksor të Pavilion Center

Shijoni një çaj te Bar Opium

Provoni ëmbelsirën e shijshme me banane dhe salcë mou te Greyhound cafe Malaysia

Mos lini pa provuar ëmbëlsirat e vogla dim sum 

Birrën  Tiger në qyp

Muzeun Kombëtar për të parë si kanë jetur shekuj me pare në harmoni të tre popullsit. 

Për më shume mos lini pa bëre nje xhiro të qytetit me autobuzat e  turistëve dhe do shikoni dhe plot vende të tjera që ja vlen ti vizitoni. P

Kullat Petronas


Sheshi i Pavarsisë

Marketi Chow Kit

Lagja Kineze aka Petaling Street

Lagja indiane/ Qyp për të pjekur bukën Naan

Erëza në muzeun historik, prodhime nga xhungla Majlazeze

Krevati i perandorit

Veshja tipike Majlazeze ne kohen e Sulltanit

Ëmbëlsira me banane dhe biskota


 Shihemi në horizonte të reja 🙂
  • Gena

    Sa bukur zemer! Thank you for the photos!