Search
E enjte 21 Shtator 2017
  • :
  • :

Emma-pjesa 1

foto
Mendimet e mia i bëj të holla,kaq të holla sa tv munden të kalojnë në bythën e kesaj gjëlpere në të cilën është kthyer jeta jonë .
Nëqoftese kalon diçka, është me të vërtete një mrekulli!
Çuditeni ëëëëëëëë??????…..nuk është për të qeshur !!!!!
E shihni këte njeri?Ky!Ky që më lë pa gjume .Pamja e tij,zgjedhja e tij,jeta e tij.
Ç’pati ,përse duhet të vinte këtu???M’u përballe shtëpisë time dhe të trazonte mendimet e mia !!!!!…isha mirë !!Askush nuk interesohej për mua,mendimet e mia,qënien time .
E harruar nga kalimtaret që nuk preknin më boten time ,ujrat e mia .Në to notoja qetë netëve nv mbremje ….gjë që më pëlqen pafundësisht të bej,por ….tashmë ështv ky ….ky që del sapo sheh se kam dalë …..e do të futet në të njëjtin ujë,në të njëjtin det …..që më përket .
Nuk e kuptoj ….e lejoj…apo futet pa leje?!
Nuk flet ……sikurse unë….ka marre kupën e kafesv dhe është ulur në tavolinen e drunjtë .Nuk e di ….ka qëne kjo shpi më parë se të vinte ai???Vërtet …këtu ka qëne???….dhe pse nuk e kam parë ??
Ka veshur një këmishë të bardhë , pantallona të bardha .
Ka nje kupë kafe përpara si dhe unë ……hahaaaa …  veshur kam një
tunik të bardhë të qendisur me gurë të çmuar.Eshtë nga udhëtimi i fundit në Indi ,në fund të krahëve që jane super të gjërë në hapjen anash, ka rruaza shumëngjyreshe që bëjne një kontrast të bukur me lëkuren e grurtë.Më pelqen vetja kështu ,më tonifikon.
Është Pranverë,mëngjeset ketu janë të një bukurie të paparë ,era e barit të ringjall qënien ,të jep energji për të punuar në Natyrë .
E shoh,e lexoj ……intrigant !
Sa e keqe jam !Ç’më duhet ?Ai ka ngulur sytë diku ,ka venë këmbët mbi një stol dhe sheh i tretur.Nuk ka çudi  të tetë ejjjjjj,kthehu pak më këtej …….e marrtë dreqi !
Vetëm une duhet të shoh ?!
Vertet ,përse nuk sheh ,qorr është ???
Marr të rregulloj flokët e rënë .
Me pëlqen një model shpupurites ,pak vajzëror ,me ca onde të rëna
padashur ….ahhhhhhh …shkujdesur vë këmbët si ai dhe buzeqesh …..
përse erdhe këtu???
Ç’tu desh????? Mos të vije!
Pasi e pa që i panjohuri nuk po i jepte asnjëlloj interesi …u çua e nervozuar.
Nuk ishte e denjë as për një syresh?!
 Pfffffff
..ndonjë i mëfshtë duhet të jetë ,mendoi ……ose….
PS:Vashdon në kapituj të tjerë ….Valbona Duraj