Search
E premte 20 Tetor 2017
  • :
  • :

Clara Sánchez- Rikthimi

Clara Sanchez

Rikthimi i Aroma e gjetheve Të limonit nuk kish si mos të ishte bukur dhe interesant sa i pari. Të perjetosh dhe njëher në mënyrë akoma më të fortë jetën e Sandrës dhe Julianit tashmë krejt ndryshe dhe gjithë vijimin e historis është  një dhurat që Clara Sánchez na bën. Nëse keni menduar që çdo gjë mbaroj gaboheni. Dhe akoma mendoj se dhe i dyti  ska mbaruar. ..

Unë  nuk jam shumë e apasinouar pas vijime pa fund të librave por kur një ngjarje është kaq e bukur, të bën për vete, dhe autorja e sjell me kaq pasion sa të parin atëherë pse mos të ket një vijim dhe të tret.

Atë që unë uroj për ju që jeni të apasionuar me të parin që në Shqipëri të vij sa më shpejtë ky libër.

Ngjarjen spo j’ua zbuloj por nëse keni mundësi ta lexoni në gjuhë të huaj, Bëjeni.

 
  • Joniada Hodo

    Mezi po pres ishalla nuk e vonojn botimin ne shqip,se ka mundsi ta sjellin kur te dali i treti😂