Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Udhëtimet e mia

IMG_4738

Abu Dhabi- Dubai

Etapa e fundit e udhëtim veror u mbyllë në Emiratet arabe pratikishtë në Abu Dhabi dhe Dubai. Në Dubai pata qën para shumë vitesh...

IMG_4308

Singapori

Bashkë u ndamë  nga qyteti i Melakës  për të vazhduar udhëtimin drejt Singaporit, qytetit të luanëve (dhe pse në të vërtet...

img_4593-1.jpg

Petang -Port Dickson

Duke i rënë  Malajzisë  verdallë me një makinë mini, ekonomike malejziane të mbushur plot me benzin që  kushton...

fullsizerender-3-1.jpg

Pushime që vinë erë Autan Tropical

Po qeshni ju me këtë titull por po qesh dhe unë nga ana tjetër e botës ku era e Autanit Tropical  po shoqeron ditët e mia....

img_4155.jpg

Përshendetje nga Toka e Sandokanit

Po ju shkruaj nga dhoma e një hoteli në katin e 30. Përballë meje kullat lluksose Petronas, simboli dhe bileta hyrëse e Majlazisë....

Annecy

Udhëtimi i Qeshorit

Ja ku jam për t’ju folur përsëri për horizontet e reja që vizitova ditët e fundit. Ç’është e vërteta ideja ishte...

IMG_0329

Një vizitë në Antibes

Antibes është një qytez e vogël në Rivierën Franceze jo shumë larg Kanës. Nje qytez kulturore dhe mahnitese. Plot ngjyra dhe...

DSCN9198

Throwback Maldive

Ndër udhëtimet  më të bukura i kam bërë kur nuk kam pasur blogun , me von isha aq e zënë duke krijuar receta sa harroja ti...

IMG_3857

Throwback- Udhëtim në Riga-Tallinn-Helsinki

Udhëtimi i Nëntorit vjet i cili humbi me ndryshimin e siti të ri  ishte në 3 kryeqytete të Europës dhe zgjati për rreth 1 javë....