Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Sygjerime

16142335_1231380680289910_8875869016458323961_n

Ushqimet shoqëruese për verërat sipas llojit!

Udhëtimi në botën e veres  nuk mbaron sepse gjithmon ka dicka për të mësuar dhe për t’u thënë ndaj dhe ne po e vazhdojmë...

img_4082-1.jpg

Guida e Kuala Lumpurit

Nëse ndonjëher ju bie rasti të vizitoni këtë qytet dhe papritur ndesheni me blogun tim këtu po ju shkruaj një mini guid të vëndeve...

Oia

Guida e Santorinit

  Kur vizitojë një vend të ri, unë nuk rend mbas muzeve të artit “sigurisht dhe ato janë të rëndësishme” por unë...

IMG_3996

Guida e Palmës

Po ju shkruaj një mini guid të Palmes kryesisht përsa i përket ushqimit. Palma  di majorka ishte tmersishtë shumë e shtrenjtë....

IMG-20140823-WA0020

Guidë Tenerife

  Natyrishtë siç çdo visitor para se të vitoj një vëndë informohet online rreth ushqimit,hoteleve dhe  vendeve për të...

noma

Eksperienca ime te noma

    I vleresuarë për të tretin vitë rreshtë si restoranti më i mirë në botë i drejtuar nga një chef kuzhine gjysëm...