Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Udhëtime + Guide

Kulla e ores ne qytetin e vjeter Jaffa

Tel-Aviv

  Nuk isha e informuar mirë mbi Tel Aviv-in dhe sapo i bashkëshorti imë më propozon një udhëtim atje fillova të shqetesohesha...

IMG_5983

Jeruzalem

Udhetimi im nga Tel Avivi vazhdoi  per ne Jeruzalem dhe Detin e vdekur.Une spo ju flas sot per Historin e Jeruzalemit dhe pse kam lexuar...