Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Udhëtime + Guide

IMG_2483

Terra Madre Balkans

Një udhëtim kulinar përmes traditës ky festival që promovon çdo artizan që ka dëshirën të ekspozoj punën e tijë. Këto ditë u...

IMG_0329

Një vizitë në Antibes

Antibes është një qytez e vogël në Rivierën Franceze jo shumë larg Kanës. Nje qytez kulturore dhe mahnitese. Plot ngjyra dhe...

DSCN9198

Throwback Maldive

Ndër udhëtimet  më të bukura i kam bërë kur nuk kam pasur blogun , me von isha aq e zënë duke krijuar receta sa harroja ti...

IMG_3857

Throwback- Udhëtim në Riga-Tallinn-Helsinki

Udhëtimi i Nëntorit vjet i cili humbi me ndryshimin e siti të ri  ishte në 3 kryeqytete të Europës dhe zgjati për rreth 1 javë....

DSCN3325

Zvicra në miniaturë

    Sot kalova një ditë të bukur, jo shumë larg kufiti italian në Zvicër pratikisht në qytetin Melide në kufi me Luganon...

Oia

Guida e Santorinit

  Kur vizitojë një vend të ri, unë nuk rend mbas muzeve të artit “sigurisht dhe ato janë të rëndësishme” por unë...

Fshati Imerovigli

Santorini, qyteti magjik…

    Më në fund gjeta pak kohë t’ju shkruaj për udhëtimin tim të fundit. Santorini është një nga ato vendë që...

IMG_3996

Guida e Palmës

Po ju shkruaj një mini guid të Palmes kryesisht përsa i përket ushqimit. Palma  di majorka ishte tmersishtë shumë e shtrenjtë....

Zona e Cap de Formentor

Palma Di Majorka

Duke qen se më pëlqen shumë Spanja  nuk kishte si mos ta nisja sezonin veror diku në ishujt e saj. Bashk me shoqëruesin tim të...