Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Udhëtime + Guide

16142335_1231380680289910_8875869016458323961_n

Ushqimet shoqëruese për verërat sipas llojit!

Udhëtimi në botën e veres  nuk mbaron sepse gjithmon ka dicka për të mësuar dhe për t’u thënë ndaj dhe ne po e vazhdojmë...

IMG_4738

Abu Dhabi- Dubai

Etapa e fundit e udhëtim veror u mbyllë në Emiratet arabe pratikishtë në Abu Dhabi dhe Dubai. Në Dubai pata qën para shumë vitesh...

IMG_4308

Singapori

Bashkë u ndamë  nga qyteti i Melakës  për të vazhduar udhëtimin drejt Singaporit, qytetit të luanëve (dhe pse në të vërtet...

img_4593-1.jpg

Petang -Port Dickson

Duke i rënë  Malajzisë  verdallë me një makinë mini, ekonomike malejziane të mbushur plot me benzin që  kushton...

fullsizerender-3-1.jpg

Pushime që vinë erë Autan Tropical

Po qeshni ju me këtë titull por po qesh dhe unë nga ana tjetër e botës ku era e Autanit Tropical  po shoqeron ditët e mia....

img_4082-1.jpg

Guida e Kuala Lumpurit

Nëse ndonjëher ju bie rasti të vizitoni këtë qytet dhe papritur ndesheni me blogun tim këtu po ju shkruaj një mini guid të vëndeve...

img_4155.jpg

Përshendetje nga Toka e Sandokanit

Po ju shkruaj nga dhoma e një hoteli në katin e 30. Përballë meje kullat lluksose Petronas, simboli dhe bileta hyrëse e Majlazisë....

Closed

#summermoodon

Po bëj gati valixhen për të nisur dhe këtë verë anventuren time të re . E lumtur për arritjen dhe destinacionin që kam zgjedhur....

Annecy

Udhëtimi i Qeshorit

Ja ku jam për t’ju folur përsëri për horizontet e reja që vizitova ditët e fundit. Ç’është e vërteta ideja ishte...