Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

categoria:Emma

foto emma

Emma – 7

***   Ajo e pa, ne sy thelle….c’di ti per mua????ku e di ti,kush jam e si jam??? ……..sikurse ti,nuk di,kush jam e si jam...

foto emma

Emma – 6

**** Hapi dosjet dhe filloi punen ….Barok,Rococco,Gotik(Gotik ky stil i rridhte ne gjak ,e indentifikonte) ,Evropian,Aziatik Oriental...

foto emma

Emma- pjesa 5

*** Hyri me shpejtesine dhe nxitimin e perhershem tek dera dhe e gatshme per buzeqeshjen e njohur te recepsionistit u drejtua per...

foto emma

Emma-pjesa 4

*** Hyri me vrull ne hyrjen e madhe te hotelit dhe mori celsat duke i buzeqeshur recepsionistit qe nuk ia ndante syte ,tek ikte u kthye...

foto emma

Emma-pjesa 3

*** Kjo periferi ishte nje nder vendet qe pak preferonin ne kohen kur ajo zgjodhi te vendosej ketu,ishte me shume nje vend fshataresk,akoma...

foto emma

Emma-pjesa 2

*** U fut në deriçkën e serës për të filluar punë me kopështin .Kam mjaft punë më të rëndësishme se të kaloj kohën duke...

foto emma

Emma-pjesa 1

Mendimet e mia i bëj të holla,kaq të holla sa tv munden të kalojnë në bythën e kesaj gjëlpere në të cilën është kthyer jeta...