Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Shije nga Bota

Makarona Orecchiette (orekiete) me spinaq

Makarona Orecchiette (orekiete) me spinaq

Eshtë koha e spinaqit dhe sa më shumë  ta konsumojmë këtë jeshillëk aq mirë na bënë për organizmin tonë.Siç e kam...

pic

Makarona Pizzoccheri (picokeri)

Kush ka qenë njëherë të vetme në malet e Italisë ne periudhën e dimrit nuk mundet të mos i ketë provuarë  këto llojë...