Search
E enjte 21 Shtator 2017
  • :
  • :

categoria:Receta për fëmije

IMG_2283

Biskota të kripura me kuinoa, bullgur dhe bizele

Kjo recet është e mirë si për ju dhe fëmijet tuaj. Natyrishtë për ata, hiqni specin djegës. Shërbehen si antipastë, si një...

IMG_2044

Pastiçe me pesto bizelesh dhe mashurkash

Si ti bëni fëmijët tuaj të hajnë perimet apo të njihen me shijen e tyre pak nga pak pa u ndjer. Fshihini ato. Kjo recet është një...

IMG_1083

Biskotat e festave

Aman mi goca amani se njeriu çfarë nuk bënka për pemën e Vitit të ri. 😛 Sot unë u ngrita me mëngjes për të përagatitur këto...

IMG_0878

Supë pule – supa shëruese

Kështu e quaj unë këtë supë , shëruese. Është e vetmja supë që më ngre në këmb kur më zë gripi. Për të ju duhet një pulë...

IMG_0862

Qofte me brokoli dhe mish të grirë viçi

Si mund ta quajmë ne shqipëtaret Vitin e Ri pa qofte ose me saktë Vitit i Ri për mua nuk mund të quhet po nuk pata qofte 😛 Sot i...

IMG_0371

Supë me mel

Një recet për fëmij nga 2 vjeç e sipër pasi është dhe me copa pule por nëse e doni për më të vogël copat e pulës mos i shtoni...

IMG_0377

Popsa me shalqin

  Para se te iki vera të postoj dhe këtë recet shumë të mirë për fëmij.       shalqin pakëz vanilje ose kanell...

IMG_4779

“Popsa” me kos dhe fruta

Në faktë shqip nuk kam gjetur një emër fiks për këto sepse nuk janë as akullore, as kasata e as parfe. Amerikanët i quajtën...

IMG_9665

Bukë lepurushi

Me këtë bukë do bëni të lumtur fëmijet tuaj. Jo vetëm për shijen e saj që e lyer me gjalpë dhe marmalat është e mrekullueshme...