Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

categoria:Menu festive

IMG_4786

Gjel deti i mbushur me agrume

Një pjatë festash,miqsh dhe atmosfere shtëpie.     1 gjel rreth 3 kile 100 gr gjalpë temperaturë ambjenti kripë dhe piper...

IMG_4457

Përsheshi i Viti të Ri

    Nuk mundë të quhet Viti i Ri pa përsheshin me gjel deti ose kaposh.Sa do i largohemi traditës shpeshë here,në festen e...

IMG_4448

Kaposh i mbushurë me gështenja

Kaposhi i mbushurë gjithmon ka qenë një pjatë e festave ose kur kemi të ftuarë në shtëpi.Mundë ta mbushni me çdo llojë...

IMG_3994

Rosto Viçi

Rostoja është pjatanca e festave,dhe në vendin tonë të atyre të fundvitit.Të krijohet përshtypja që do shume punë për tu...

kulaçi

Kulaçi i Vitit të Ri

Të gjithëve ne këtë periudhë festash na duhet të përgatisim kulaçin,kush për ta ngrënë thjeshtë me djathë dhe gjalpë ose ...