Search
E premte 20 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Pije

IMG_7092

Uji detoks

  Është koha që të  trasformojmë ujin e thjeshtë të shishes tonë të  dashur në “must have-in” e  kësaj...

IMG_6587

Smoothie me mjedër

Tendeca e re e të bërit mëngjes ose për ti konsumuar mbasditeve sidomos tani në ditët e nxehta të veres.Smoothies (smuthiis) sjanë...

IMG_6569

Wine berries

Një kokteilë i shpejtë në bazë alkoli.Titulli është i venë nga unë pasi më kujton ngjyrën e manaferrave te kuqe.   fruta...

IMG_5138

Limonadë e bërë në shtëpi

Po vjenë stina e verës dhe lëngjet janë të domosdoshme për oganizmin tonë.Skam qene kurrë dakort me konsumim e pijeve të gazuara...