Search
E premte 20 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Lëngje

IMG_0038

Lëng kumbulle

Dhe ditet e nxehta afruan dhe na nevojiten sa më shumë lëngje për të shuar etjen. Kjo është një përgatitje e thjeshtë fare, ju...

IMG_6587

Smoothie me mjedër

Tendeca e re e të bërit mëngjes ose për ti konsumuar mbasditeve sidomos tani në ditët e nxehta të veres.Smoothies (smuthiis) sjanë...

IMG_5138

Limonadë e bërë në shtëpi

Po vjenë stina e verës dhe lëngjet janë të domosdoshme për oganizmin tonë.Skam qene kurrë dakort me konsumim e pijeve të gazuara...