Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:Si të bëni

IMG_4272

Për festa falni dashuri…jo dhurata komerçale

Këto janë festat që na lejonë të shprehim të gjithë mirnjohjen tonë, dashurinë dhe ti tregojm personave që duam sa vlerë kan ata...

IMG_3552

Bukë të thekërisura për supë dhe sallata

  Një supë e mirë ose një sallatë e mirë nuk do të imagjinohej pa këto kubikë të vegjël kërc. Të aromantizuara me shije...

images

Si të ngjyrosim vezët e pashkëve me përbërës natyral

    Të ngjyrosësh vezët e pashkëve eshtë një punë argetuese sidomos e bere sëbashku me femijët.Për ti ngjyrosur në...