Search
E martë 27 Qershor 2017
  • :
  • :

categoria:Guidë produktesh

ultra dolce

Ultra Dolce me aloe vera dhe vaj karitè

    Perseri po ju shkruaj per nje produkte te mrekullueshem qe ka shpetuar jeten e flokeve te mi gjate veres.Eshte nje produkte...