Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:S

c700x420

Sushi, jo thjesht një ushqim!

  Sushi është më shumë se thjesht një ushqim, është një botë ku shija ndërthuret me ngjyrat, formën duke krijuar një art...

50b39ed8eab18_pinoli

Stikat e pishes

Farat e pishës ose stikat janë pjesë e grupit të farave vajore, janë të njohura edhe si fruta të thata. Shumë popullor në kuzhinë...

stevia

Stevia

Stevia është një nga bimët më të shëndetshme në tokë.Ajo çfarë bën gjethja e Stevias për trupin dhe lëkurën...

worcestershire-sauce

Salca Worcestershire

Salca Worcestershire ose salca  Worcester“  është një salcë angleze,e ëmbël, e athët dhe pak djegëse, e cila merr emrin e...

IMG_8711

Salsiçe të bëra në shtëpi

Salsiçet e freskëta të bëra në shtëpi nuk janë dhe aq të vështira sa mendohet. Dhe po nuk patët aparatin e posaçëm për...

spirulina

Alga spirula

  Spirula e njohur ndryshe dhe si spirulina ështe një algë.E pranishme ne ujrat alkaline dhe të qeta të liqenit Texcoco në...