Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

categoria:R

rizotim

Rizoto – Rizotim

Nuk dija si ta shqipëroja më së miri këto dy terma pasi  dhe bota mbarë i përdor të tillë duke qën së ështe një teknik gatimi...