Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

categoria:P

18328167505_5271514c38_z

Panko

    Termi Panko përcakton  një lloj të veçantë galete  tipike e kuzhinës japoneze dhe që përgatitet duke përdorur...

IMG_5419

Përgatitja e pandispanjës

Pandispanja siç njihet është baza e shumë tortave. Ka disa receta për përgatitjen e saj por këto që po ju shënoj më poshtë janë...