Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:M

noodles

Bota e “makaronave”

Siç ua pata premtuar ja ku vjen dhe postimi për t’ju njohur me makaronat ose pasta-t. Italianët kanë nga një format për çdo...

Meli

Meli (Panicum miliaceum L.) është një bimë barishtore vjetore që i përket familjes Poaceae (ose Gramineae). Pjesë e grupit të...

IMG_9482

Mënyra e gatimit në letër

Gatimi në letër është një teknik gatimi e cila ka një mori avantazhesh sidomos për sa i përket shëndetit për mos folur pastaj që...

mangostano

Mangostina – Mangostano

Mangostina ose sic njihet Mangostano është cilësuar si mbretëresha e frutave dhe ka veti shumë të çmuara për shëndetin. Ajo ka...