Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:L

olive-oil-with-lemongrass1

Lemongras

Lemongras është një bimë e ishujve tropikalë të Azisë, Afrikës dhe Australisë. Ka përmbajtje të lartë të vajrave esencialë,...

IMG_9610

Lëngë karkalecash

Lëngun e karkalecave  unë e perdor gjithmonë pasi më lejonë të kem pjatën akoma memë shumë shije. Duke qën se nuk më pëlqen ti...

lychee

Liçi – qershia Aziatike

Liçi quhet ndryshe edhe qershia aziatike, pemë shumë e preferuar në Kinë. Lëkura e liçit ka ngjyrë të kuqerremtë dhe nën të...