Search
E mërkurë 18 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:K

cinnamon-healthiest-spices-planet

Përdorimi i shkopit të kanellës në gatime të ndryshme.

Kanella ka një aromë e cila  është e preferueshme  në  ushime  më shumë si ëmbëlsirat, por jo vetem. Ndaj  unë  sot do u...

IMG_6553

Termi “carpaccio” Karpaçio

Me termin karpaçio nënkuptohet në tërësi një pjatë në bazë mishi i cili është i prerë në feta shumë të holla. Më pas...

sale-rosa-dellHimalaya

Kripa rozë e himalajeve

Historikisht, populli i Himalajeve e ka përdorur këtë kripë për të ruajtur peshqit dhe mishin gjatë gjithë vitit, dhe çdo...

Sale Blu di Persia

Kripa blu Persiane

Kripa Blu Persiane është një prej kripërave më të rralla në tokë dhe është perftuar nga nga mbetjet e një liqeni të lashtë...

kumquat

Kumkuati – mandarina kineze

Është një frut i vogël me origjinë nga Kina Jugore. Njihet gjerësisht si mandarina kineze. Sot, ky frut rritet në disa vende të...

10523726_745618172159092_4518565961526003478_n

Kuinoa,vlerat e sajë

  Përmban proteina me 9 aminoacidet esenciale, balanca e proteinave është e ngjashme me atë të qumështit. Kuinoa ka më shumë...