Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

categoria:Gj

gjaple i qartesuar

Gjalpë i qartësuar

Gjalpi i qartësuar përfitohet duke i hequr ujin që është  18% ojesë e gjalpit dhe proteinat e qumshit që përbëjnë 2% të...