Search
E enjte 21 Shtator 2017
  • :
  • :

categoria:G

MG_7221-550x422

Gruri Freekeh

  Gruri Freekeh, i njohur gjithashtu si Farik (فريكة në gjuhën arabe), është një lloj i grurit gjelbër (Triticum turgidum...

Garam Masala – Mix erëzash indiane

Garam masala është një përzierje erëzash aromatike, karakteristike e Azisë Jugore, e përdorur gjerësisht në kuzhinën...

figura2

Ginsengu-xhinsenku

Ginsengu (xhinsenku) është bimë e mirënjohur në mesin e banorëve të vjetër siberianë dhe në shumë zona të Azisë....

pane per gratin

Baza per Gratin

Gratin eshte nje mënyre  gatimi që përcakton përberesit të ndryshem te thekur mirë ne sipërfaqe dhe të buta në brëndesi.Me...