Search
E enjte 19 Tetor 2017
  • :
  • :

categoria:F

fenugreek

Fenugrek

Nga latinishtja (Trigonella Foenum) Fenugrek është një barishte që rritet zakonisht në rajonin e Mesdheut. Ndërsa farat dhe...

semi_di_finocchio_benefici

Farat e Maraqit

Farat e Maraqit ose Fenelit janë klasifikuar si një ndër bimet e shenjta për nga perfitimet konvencionale dhe një nga erëzat me...

Semi di Chia

Farat Kia

Farat Kia  jan përdorur në kohën e Aztekëve  (popull i vjetër meksikan) dhe kjo shpjegon mjaft mirë një nga përfitimet më të...