Search
E martë 19 Shtator 2017
  • :
  • :

categoria:A

Chlorella-Alga-Polvere-Biologica

Alga Klorela

  Klorela (Chlorella pyrenoidosa )është një lloj alge që rritet në ujëra të ëmbla. Është zbuluar se Klorela e...

pasta

Aldente

Termi “aldente” shoqërohet shpesh me makaronat.  Është një term gatimi që ka të bëjë me kohën e dhe mënyrën e...