Search
E hënë 20 Shkurt 2017
  • :
  • :

Receta

IMG_4745

Smoothie me banane dhe qumësht soje

  Smoothie-t janë ide e mirë për të nisur mëngjesin. Receta e sotme është fare e thjeshtë, ju duhen vetëm këto përbërës...

Pije

Udhetime + Guide

Rubrika Letrare

16809405_10212437731964733_1241287587_n(1)

La femme qui aimait beaucoup – Kanali i ëngjëjve

Ditë e zhurmshme me diell, komplet e kundërta e kësaj së sotmes. Zgjohem me atë zgjimin që karakterizonte ato ditë parajse, dhe...

Keshilla

Fjalori

IMG_3552

Bukë të thekërisura për supë dhe sallata

  Një supë e mirë ose një sallatë e mirë nuk do të imagjinohej pa këto kubikë të vegjël kërc. Të aromantizuara me shije...